Sağlık Bilimleri Fakültesi / Beslenme ve Diyetetik - Dersler Yıl
1.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Ders Adedi Öğretim Şekli
ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 2+0+0 Zorunlu 2 Yüz Yüze
ING101 İngilizce I 2+0+0 Zorunlu 2 Uzaktan
KPL101 Kariyer Planlama 1+0+0 Zorunlu 2 Yüz Yüze
SBD101 Beslenme İlkeleri ve Uygulamaları I 3+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD103 Temel Kimya 3+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD107 Fizyoloji 3+0+0 Zorunlu 4 Yüz Yüze
SBD111 Anatomi I 3+0+0 Zorunlu 4 Yüz Yüze
SBD113 Mesleki Oryantasyon 2+0+0 Zorunlu 4 Yüz Yüze
TRD101 Türk Dili I 2+0+0 Zorunlu 2 Yüz Yüze
Toplam AKTS 30
2.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Ders Adedi Öğretim Şekli
ATA102 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 2+0+0 Zorunlu 2 Yüz Yüze
ING102 İngilizce II 2+0+0 Zorunlu 2 Uzaktan
SBD102 Beslenme İlkeleri ve Uygulamaları II 3+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD110 Organik Kimya 2+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD112 Tıbbi Biyoloji ve Genetik 3+0+0 Zorunlu 4 Yüz Yüze
SBD114 Anatomi II 3+0+0 Zorunlu 4 Yüz Yüze
TRD102 Türk Dili II 2+0+0 Zorunlu 2 Yüz Yüze
SEC 1 Seçmeli Ders - Seçmeli 3 1 Yüz Yüze
SBD501 Mesleki İngilizce 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD502 Acil ve Afet Durumlarda Beslenmenin Önemi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD503 Sağlık Hizmetlerinde İletişim 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD504 Besin Güvenliği 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD505 Besin Toksikolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD506 Fonksiyonel Besinler ve Sağlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD511 Standart Yemek Tarifleri Geliştirme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD512 Yaşlılıkta Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD514 Yeme Bozuklukları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD515 Kanser ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD516 Besin İlaç Etkileşimi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD517 Sporcu Beslenmesi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD518 Beslenme ve Diyetetik Alanında Danışmanlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD519 Diyabet ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD520 Enteral-Paraenteral Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD521 Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD522 Türk Mutfağı 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD523 Dünya Mutfakları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD526 Akademik Yazım Kuralları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD527 Menü Planlama 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD528 Besin Teknolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD530 Beslenme ve Genetik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD531 Beslenme Antropolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD532 Gıda Katkı Maddeleri 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
UNISEC102 Üniversite Seçmeli Ders - Seçmeli 3 1 Yüz Yüze
USD536 Kalite Yönetim Sistemi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD549 Sağlıkta Pazarlama 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD557 Etik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD565 Sağlık Okuryazarlığı 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD566 Çevre ve Sürdürülebilirlik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
Toplam AKTS 30
3.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Ders Adedi Öğretim Şekli
SBD201 Besin Kimyası ve Analizleri I 3+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD203 Genel Mikrobiyoloji 2+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD207 Psikoloji 2+0+0 Zorunlu 3 Yüz Yüze
SBD209 Demografik Yapı ve Sağlık 2+0+0 Zorunlu 3 Yüz Yüze
SBD213 Beslenme Biyokimyası I 3+0+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD215 Sağlık Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri 2+0+0 Zorunlu 3 Yüz Yüze
SEC 2 Seçmeli Ders - Seçmeli 3 1 Yüz Yüze
SBD501 Mesleki İngilizce 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD502 Acil ve Afet Durumlarda Beslenmenin Önemi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD503 Sağlık Hizmetlerinde İletişim 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD504 Besin Güvenliği 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD505 Besin Toksikolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD506 Fonksiyonel Besinler ve Sağlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD511 Standart Yemek Tarifleri Geliştirme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD512 Yaşlılıkta Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD514 Yeme Bozuklukları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD515 Kanser ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD516 Besin İlaç Etkileşimi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD517 Sporcu Beslenmesi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD518 Beslenme ve Diyetetik Alanında Danışmanlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD519 Diyabet ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD520 Enteral-Paraenteral Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD521 Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD522 Türk Mutfağı 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD523 Dünya Mutfakları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD526 Akademik Yazım Kuralları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD527 Menü Planlama 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD528 Besin Teknolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD530 Beslenme ve Genetik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD531 Beslenme Antropolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD532 Gıda Katkı Maddeleri 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
UNISEC201 Üniversite Seçmeli Ders - Seçmeli 3 1 Yüz Yüze
USD536 Kalite Yönetim Sistemi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD549 Sağlıkta Pazarlama 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD565 Sağlık Okuryazarlığı 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD566 Çevre ve Sürdürülebilirlik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
Toplam AKTS 30
4.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Ders Adedi Öğretim Şekli
SBD202 Besin Kimyası ve Analizleri II 3+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD212 Besin Mikrobiyolojisi 2+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD214 Beslenme Biyokimyası II 3+0+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD218 Ana Çocuk Beslenmesi 2+2+0 Zorunlu 3 Yüz Yüze
SEC 3 Seçmeli Ders - Seçmeli 9 3 Yüz Yüze
SBD501 Mesleki İngilizce 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD502 Acil ve Afet Durumlarda Beslenmenin Önemi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD503 Sağlık Hizmetlerinde İletişim 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD504 Besin Güvenliği 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD505 Besin Toksikolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD506 Fonksiyonel Besinler ve Sağlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD511 Standart Yemek Tarifleri Geliştirme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD512 Yaşlılıkta Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD514 Yeme Bozuklukları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD515 Kanser ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD516 Besin İlaç Etkileşimi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD517 Sporcu Beslenmesi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD518 Beslenme ve Diyetetik Alanında Danışmanlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD519 Diyabet ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD520 Enteral-Paraenteral Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD521 Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD522 Türk Mutfağı 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD523 Dünya Mutfakları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD526 Akademik Yazım Kuralları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD527 Menü Planlama 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD528 Besin Teknolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD530 Beslenme ve Genetik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD531 Beslenme Antropolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD532 Gıda Katkı Maddeleri 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
UNISEC202 Üniversite Seçmeli Ders - Seçmeli 3 1 Yüz Yüze
USD536 Kalite Yönetim Sistemi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD549 Sağlıkta Pazarlama 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD565 Sağlık Okuryazarlığı 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD566 Çevre ve Sürdürülebilirlik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
Toplam AKTS 30
5.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Ders Adedi Öğretim Şekli
SBD301 Toplu Beslenme Sistemleri I 3+0+0 Zorunlu 4 Yüz Yüze
SBD311 Besin Kontrolü ve Mevzuatı 2+0+0 Zorunlu 3 Yüz Yüze
SBD313 Sağlıkta Dijitalleşme 2+0+0 Zorunlu 3 Yüz Yüze
SBD315 Yetişkin Hastalıklarında Beslenme I 3+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD317 Toplumda Beslenme Durumunun Saptanması 2+0+0 Zorunlu 4 Yüz Yüze
SBD319 Çocuk Hastalıklarında Beslenme I 3+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SEC 4 Seçmeli Ders - Seçmeli 6 2 Yüz Yüze
SBD501 Mesleki İngilizce 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD502 Acil ve Afet Durumlarda Beslenmenin Önemi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD503 Sağlık Hizmetlerinde İletişim 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD504 Besin Güvenliği 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD505 Besin Toksikolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD506 Fonksiyonel Besinler ve Sağlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD511 Standart Yemek Tarifleri Geliştirme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD512 Yaşlılıkta Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD514 Yeme Bozuklukları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD515 Kanser ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD516 Besin İlaç Etkileşimi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD517 Sporcu Beslenmesi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD518 Beslenme ve Diyetetik Alanında Danışmanlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD519 Diyabet ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD520 Enteral-Paraenteral Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD521 Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD522 Türk Mutfağı 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD523 Dünya Mutfakları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD526 Akademik Yazım Kuralları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD527 Menü Planlama 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD528 Besin Teknolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD530 Beslenme ve Genetik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD531 Beslenme Antropolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD532 Gıda Katkı Maddeleri 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
Toplam AKTS 30
6.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Ders Adedi Öğretim Şekli
SBD302 Toplu Beslenme Sistemleri II 3+0+0 Zorunlu 4 Yüz Yüze
SBD312 Biyoistatistik 2+0+0 Zorunlu 3 Yüz Yüze
SBD318 Beslenme Eğitimi 2+0+0 Zorunlu 3 Yüz Yüze
SBD320 Çocuk Hastalıklarında Beslenme II 3+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD322 Yetişkin Hastalıklarında Beslenme II 3+2+0 Zorunlu 5 Yüz Yüze
SBD324 Beslenme Sorunları ve Epidemiyolojisi 2+0+0 Zorunlu 4 Yüz Yüze
SEC 5 Seçmeli Ders - Seçmeli 6 2 Yüz Yüze
SBD501 Mesleki İngilizce 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD502 Acil ve Afet Durumlarda Beslenmenin Önemi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD503 Sağlık Hizmetlerinde İletişim 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD504 Besin Güvenliği 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD505 Besin Toksikolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD506 Fonksiyonel Besinler ve Sağlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD511 Standart Yemek Tarifleri Geliştirme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD512 Yaşlılıkta Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD514 Yeme Bozuklukları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD515 Kanser ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD516 Besin İlaç Etkileşimi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD517 Sporcu Beslenmesi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD518 Beslenme ve Diyetetik Alanında Danışmanlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD519 Diyabet ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD520 Enteral-Paraenteral Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD521 Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD522 Türk Mutfağı 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD523 Dünya Mutfakları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD526 Akademik Yazım Kuralları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD527 Menü Planlama 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD528 Besin Teknolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD530 Beslenme ve Genetik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD531 Beslenme Antropolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD532 Gıda Katkı Maddeleri 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
Toplam AKTS 30
7.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Ders Adedi Öğretim Şekli
SBD401 Staj: Toplum Sağlığı Beslenme Uygulaması 0+14+0 Zorunlu 7 Yüz Yüze
SBD411 Seminer 2+0+0 Zorunlu 3 Yüz Yüze
SEC 6 Uygulama Seçmeli - Seçmeli 14 2 Yüz Yüze
SBD403 Klinik Beslenme Yetişkin Uygulaması 0+14+0 Seçmeli 7 Yüz Yüze
SBD405 Klinik Beslenme Çocuk Uygulaması 0+14+0 Seçmeli 7 Yüz Yüze
SBD407 Toplu Beslenme Sistemleri Uygulaması 0+14+0 Seçmeli 7 Yüz Yüze
SBD409 Elektif Uygulama 0+14+0 Seçmeli 7 Yüz Yüze
SEC 7 Seçmeli Ders - Seçmeli 6 2 Yüz Yüze
SBD501 Mesleki İngilizce 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD502 Acil ve Afet Durumlarda Beslenmenin Önemi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD503 Sağlık Hizmetlerinde İletişim 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD504 Besin Güvenliği 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD505 Besin Toksikolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD506 Fonksiyonel Besinler ve Sağlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD511 Standart Yemek Tarifleri Geliştirme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD512 Yaşlılıkta Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD514 Yeme Bozuklukları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD515 Kanser ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD516 Besin İlaç Etkileşimi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD517 Sporcu Beslenmesi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD518 Beslenme ve Diyetetik Alanında Danışmanlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD519 Diyabet ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD520 Enteral-Paraenteral Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD521 Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD522 Türk Mutfağı 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD523 Dünya Mutfakları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD526 Akademik Yazım Kuralları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD527 Menü Planlama 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD528 Besin Teknolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD530 Beslenme ve Genetik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD531 Beslenme Antropolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD532 Gıda Katkı Maddeleri 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
Toplam AKTS 30
8.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Ders Adedi Öğretim Şekli
SBD410 Mezuniyet Projesi 1+2+0 Zorunlu 7 Yüz Yüze
SEC 8 Uygulama Seçmeli - Seçmeli 14 2 Yüz Yüze
SBD403 Klinik Beslenme Yetişkin Uygulaması 0+14+0 Seçmeli 7 Yüz Yüze
SBD405 Klinik Beslenme Çocuk Uygulaması 0+14+0 Seçmeli 7 Yüz Yüze
SBD407 Toplu Beslenme Sistemleri Uygulaması 0+14+0 Seçmeli 7 Yüz Yüze
SBD409 Elektif Uygulama 0+14+0 Seçmeli 7 Yüz Yüze
SEC 9 Seçmeli Ders - Seçmeli 6 2 Yüz Yüze
SBD501 Mesleki İngilizce 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD502 Acil ve Afet Durumlarda Beslenmenin Önemi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD503 Sağlık Hizmetlerinde İletişim 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD504 Besin Güvenliği 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD505 Besin Toksikolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD506 Fonksiyonel Besinler ve Sağlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD511 Standart Yemek Tarifleri Geliştirme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD512 Yaşlılıkta Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD514 Yeme Bozuklukları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD515 Kanser ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD516 Besin İlaç Etkileşimi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD517 Sporcu Beslenmesi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD518 Beslenme ve Diyetetik Alanında Danışmanlık 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD519 Diyabet ve Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD520 Enteral-Paraenteral Beslenme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD521 Beslenme ve Diyetetik Alanında Etik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD522 Türk Mutfağı 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD523 Dünya Mutfakları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD526 Akademik Yazım Kuralları 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD527 Menü Planlama 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD528 Besin Teknolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD530 Beslenme ve Genetik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD531 Beslenme Antropolojisi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
SBD532 Gıda Katkı Maddeleri 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
UNISEC402 Üniversite Seçmeli Ders - Seçmeli 3 1 Yüz Yüze
SBD511 Standart Yemek Tarifleri Geliştirme 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD536 Kalite Yönetim Sistemi 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD549 Sağlıkta Pazarlama 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD565 Sağlık Okuryazarlığı 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
USD566 Çevre ve Sürdürülebilirlik 2+0+0 Seçmeli 3 Yüz Yüze
Toplam AKTS 30




https://obs.rumeli.edu.tr/oibs/bologna/progCourses.aspx?curSunit=1032&lang=tr