|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
ATA101
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS111
|
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS113
|
Gastronomi Turizmi
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS115
|
Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS117
|
Gastronomi Tarihi
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS119
|
Temel Sanat Eğitimi
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
ING101
|
İngilizce I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
ISL101
|
Genel İşletme
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
KPL101
|
Kariyer Planlama
|
1+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
TRD101
|
Türk Dili I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
ATA102
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
BİT102
|
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS108
|
Beslenmenin Temel İlkeleri
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS110
|
Mutfak Planlama ve Organizasyonu
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS112
|
Menü Planlama ve Yönetimi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS114
|
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
ING102
|
İngilizce II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
TRD102
|
Türk Dili II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS207
|
Mutfak Uygulamaları I
|
2+4+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS209
|
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS211
|
Gıda Hijyeni ve Güvenliği
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS215
|
Özel Gıdalar Teknolojisi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS217
|
Protokol ve Görgü Kuralları
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS219
|
Gıdalarda Duyusal Analiz
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEÇ 1
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS218
|
Mutfak Uygulamaları II
|
2+4+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS224
|
Gıda Katkı Maddeleri
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS226
|
Yiyecek ve İçecek Servis Teknikleri
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS228
|
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS230
|
Çikolata Yapım Teknikleri ve Uygulamaları
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS232
|
Staj I
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEC 2
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
35
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS315
|
Türk Mutfak Kültürü ve Uygulamaları
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
7
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS317
|
Tatlı, Pasta ve Hamur Yapım Teknikleri
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS319
|
Soğuk Mutfak Uygulamaları
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS321
|
Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEC 3
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEC 4
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
[G] |
UNISEC301
|
Üniversite Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS316
|
İleri Pasta ve Tatlı Uygulamaları
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS318
|
Yöresel Türk Mutfağı Uygulamaları
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS320
|
Ekmek Yapım Teknikleri
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS322
|
Gastronomi Trendleri
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS324
|
Staj II
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEC 5
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEC 6
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
[G] |
UNISEC302
|
Üniversite Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
35
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS413
|
Mezuniyet Projesi I
|
2+4+0
|
Zorunlu
|
9
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS439
|
Dünya Mutfak Kültürleri ve Uygulamaları I
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEC 7
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
12
|
|
3
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEC 8
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
[G] |
UNISEC401
|
Üniversite Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
34
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
GMS412
|
Mezuniyet Projesi II
|
2+4+0
|
Zorunlu
|
9
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
GMS414
|
Dünya Mutfak Kültürleri ve Uygulamaları II
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEC 10
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
[G] |
SEC 9
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
8
|
|
2
|
Yüz Yüze
|
[G] |
UNISEC402
|
Üniversite Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|