|  |  | 1.Yarıyıl Ders Planı |  |  |  |  |  |  | 
				|  | Ders Kodu | Ders Adı | T+U+L | Zorunlu/Seçmeli | AKTS | Grup Kodu | Grup Ders Adedi | Öğretim Şekli | 
				|  | ATA101 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | 2+0+0 | Zorunlu | 2 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | BLG133 | Ofis Yazılımları | 2+2+0 | Zorunlu | 4 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | ING101 | İngilizce I | 2+0+0 | Zorunlu | 2 |  |  | Uzaktan | 
				|  | KPL101 | Kariyer Planlama | 1+0+0 | Zorunlu | 2 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | OLH101 | Gıda Güvenliği ve Hijyen | 3+0+0 | Zorunlu | 4 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | OLH103 | Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği | 2+0+0 | Zorunlu | 3 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | OLH107 | Yiyecek içecek İşletmeciliği | 3+0+0 | Zorunlu | 3 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | PTE109 | Pastane Uygulamaları I | 2+4+0 | Zorunlu | 6 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | PTE111 | Pastacılık ve Ekmekçilik Malzeme Bilgisi | 3+0+0 | Zorunlu | 3 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | TRD101 | Türk Dili I | 2+0+0 | Zorunlu | 2 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  |  |  |  | Toplam AKTS | 31 |  |  |  | 
				|  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
				|  |  | 2.Yarıyıl Ders Planı |  |  |  |  |  |  | 
				|  | Ders Kodu | Ders Adı | T+U+L | Zorunlu/Seçmeli | AKTS | Grup Kodu | Grup Ders Adedi | Öğretim Şekli | 
				|  | ATA102 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | 2+0+0 | Zorunlu | 2 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | ING102 | İngilizce II | 2+0+0 | Zorunlu | 2 |  |  | Uzaktan | 
				|  | OLH106 | Beslenmenin İlkeleri Ve Menü Planlama | 3+0+0 | Zorunlu | 5 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | OLH110 | Gıda Teknolojisi | 3+0+0 | Zorunlu | 4 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | PTE112 | Çikolata Yapım Teknikleri ve Uygulamaları | 1+3+0 | Zorunlu | 4 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | PTE114 | Pastane Uygulamaları II | 2+4+0 | Zorunlu | 6 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | PTE116 | Ekmek Yapım Teknikleri | 1+3+0 | Zorunlu | 6 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | PTE118 | Staj | 0+0+0 | Zorunlu | 5 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | TRD102 | Türk Dili II | 2+0+0 | Zorunlu | 2 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  |  |  |  | Toplam AKTS | 36 |  |  |  | 
				|  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
				|  |  | 3.Yarıyıl Ders Planı |  |  |  |  |  |  | 
				|  | Ders Kodu | Ders Adı | T+U+L | Zorunlu/Seçmeli | AKTS | Grup Kodu | Grup Ders Adedi | Öğretim Şekli | 
				|  | OLH109 | Yiyecek ve İçecek Servis Teknikleri | 2+2+0 | Zorunlu | 4 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | PTE213 | İleri Pastacılık Teknikleri | 1+3+0 | Zorunlu | 4 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | PTE215 | Yöresel Ekmek ve Unlu Mamüller | 1+3+0 | Zorunlu | 3 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | PTE217 | Türk Tatlı Kültürü ve Uygulamaları | 1+3+0 | Zorunlu | 4 |  |  | Yüz Yüze | 
				| [G] | SEC 1 | Seçmeli Ders | - | Seçmeli | 4 |  | 1 | Yüz Yüze | 
				| [G] | SEC 2 | Seçmeli Ders | - | Seçmeli | 5 |  | 1 | Yüz Yüze | 
				| [G] | SEC 3 | Seçmeli Ders | - | Seçmeli | 4 |  | 1 | Yüz Yüze | 
				| [G] | UNISEC201 | Üniversite Seçmeli | - | Seçmeli | 3 |  | 1 | Yüz Yüze | 
				|  |  |  |  | Toplam AKTS | 31 |  |  |  | 
				|  | Gruplu Dersleri Göster | Gruplu Dersler |  |  |  |  |  |  | 
				|  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
				|  |  | 4.Yarıyıl Ders Planı |  |  |  |  |  |  | 
				|  | Ders Kodu | Ders Adı | T+U+L | Zorunlu/Seçmeli | AKTS | Grup Kodu | Grup Ders Adedi | Öğretim Şekli | 
				|  | OLH208 | Toplu Beslenme Sistemleri Ve Catering Hizmetleri Yönetimi | 2+0+0 | Zorunlu | 3 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | PTE210 | Butik Pastacılık | 1+3+0 | Zorunlu | 6 |  |  | Yüz Yüze | 
				|  | PTE214 | Uluslararası Ekmek Uygulamaları | 1+3+0 | Zorunlu | 6 |  |  | Yüz Yüze | 
				| [G] | SEC 4 | Seçmeli Ders | - | Seçmeli | 5 |  | 1 | Yüz Yüze | 
				| [G] | SEC 5 | Seçmeli Ders | - | Seçmeli | 4 |  | 1 | Yüz Yüze | 
				| [G] | SEC 6 | Seçmeli Ders | - | Seçmeli | 4 |  | 1 | Yüz Yüze | 
				| [G] | UNISEC202 | Üniversite Seçmeli | - | Seçmeli | 4 |  | 1 | Yüz Yüze | 
				|  |  |  |  | Toplam AKTS | 32 |  |  |  | 
				|  | Gruplu Dersleri Göster | Gruplu Dersler |  |  |  |  |  |  | 
				|  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
				|  |  |  |  |  |  |  |  |  |