|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
ATA101
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
ING101
|
İngilizce I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
KPL101
|
Kariyer Planlama
|
1+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
OLH101
|
Gıda Güvenliği ve Hijyen
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
OLH103
|
Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
OLH105
|
Beslenmenin Temel İlkeleri
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
OLH107
|
Yiyecek içecek İşletmeciliği
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
PTE107
|
Gıda Teknolojisi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
PTE109
|
Pastane Uygulamaları I
|
2+4+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
TRD101
|
Türk Dili I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
31
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
ATA102
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
ING102
|
İngilizce II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
OLH102
|
Menü Planlama ve Yönetimi
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
OLH104
|
Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
PTE112
|
Çikolata Yapım Teknikleri ve Uygulamaları
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
PTE114
|
Pastane Uygulamaları II
|
2+4+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
PTE116
|
Ekmek Yapım Teknikleri
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
PTE118
|
Staj
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
TRD102
|
Türk Dili II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
35
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
OLH109
|
Yiyecek ve İçecek Servis Teknikleri
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
PTE213
|
İleri Pastacılık Teknikleri
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
PTE215
|
Yöresel Ekmek ve Unlu Mamüller
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
PTE217
|
Türk Tatlı Kültürü ve Uygulamaları
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
OLH221
|
Türk Mutfak Kültürü
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
|
|
[G] |
SEC 1
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
[G] |
SEC 2
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
[G] |
SEC 3
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
[G] |
UNISEC201
|
Üniversite Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
34
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
OLH208
|
Toplu Beslenme Sistemleri Ve Catering Hizmetleri Yönetimi
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
PTE210
|
Butik Pastacılık
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
PTE214
|
Uluslararası Ekmek Uygulamaları
|
1+3+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
[G] |
SEC 4
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
[G] |
SEC 5
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
[G] |
SEC 6
|
Seçmeli Ders
|
-
|
Seçmeli
|
4
|
|
1
|
[G] |
UNISEC202
|
Üniversite Seçmeli
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|